Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Garsoniera Confort 3-4 persoane

Cel mai des spatiu de cazare rezervat de familiile cu 1 sau maxim 2 copii infanti deoarece exista posibilitatea de a incalzi/gati preparate pentru cei mici si supravegherea lor implica mai putin efort decat in alte locati de cazare: garsonierele sunt aproape de locul de joaca si de piscine.🎈🎈🎈🎈🎈

Garsonierele Confort sunt pozitionate la parterul vilei. Sunt alcatuite dintr-o suita de doua camere: living deschis care include chicineta si canapea extensibila; dormitor cu pat matrimonial si grup sanitar cu cabina dus. Chicineta este utilata cu plita de gatit,frigider cu congelator,vesela, terasa proprie cu zona de servit masa in exterior si posibilitate grill. Accesul in garsoniera se poate face prin living sau prin terasa. Intrarea este privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila. Toate garsonierele confort sunt open-space, fara usa intre dormitor si living. 

Incepand cu sezon 2020-covid nu dotam spatiile noastre de cazare cu lucrurile esentiale pentru gatit: sare, piper, ulei, vesela in care se gateste efectiv.  Acestea sunt considerate lucruri personale si fiecare familie care doreste sa acorde timp bucatariei in concediu le procura. In acest spatiu de cazare nu avem posibilitatea sa montam paturi suplimentare, doar paturi pentru infanti. Paturile se confirma in cererea de rezervare de catre receptie.

Toate garsonierele confort sunt pozitionate pe randul 2 si 3 de vile, avand terasele cu vederea spre interiorul complexului, nivelul de zgomot fiind foarte redus.

.

Plan garsoniera Confort:

Garsoniera-Confort---Parter

Parter

Stim ca familiile cu copii infanti (0-5 ani) se gospodaresc singure si vin pregatite in concediu din toate punctele de vedere. ✔✔✔😊😊😊✔✔✔ Cei mici sunt foarte pretentiosi la acesta varsta si servesc numai mancare cu diete speciale si multa dragoste preparate de bucatari cu vasta experienta: bunici sau mamici bine antrenate in arta gatitului. 👌👌👌 Pentru tatici nu ramane de facut decat un singur lucru: a procura ingredientele speciale pentru o reteta delicioasa. Cum nu este recomandat sa conduci in concediu sub influienta bauturilor reci si putin alcoolizate la 10 minute de mers pe jos sunt 2 superketuri foarte bine dotate si o farmacie unde trebuie sa cumperi cel putin o crema de plaja. MegaImage si Profi va asteapta cu program prelungit incepand din luna iunie.

Pentru cei care nu sunt de acord cu gatitul sau copii sau plictisit de retele parintilor ii rugam sa viziteze Garsoniera Familia:acest spatiu de cazare este destinat familiilor cu copii mari, avand 2 camere decomandate care ofera intimitate familiei.

Facilitati

 • living si chicineta inclusa
 • vesela pentru 2-4 persoane
 • chicineta dotata cu plita pe gaz
 • terasa proprie cu zona de servit masa
 • 1 dormitor / pat matrimonial
 • canapea extensibila living
 • frigider si congelator
 • 1 aparat aer conditionat in living
 • 1 grup sanitar cu cabina dus
 • 1 TV cablu / dormitor
 • 2-3 locuri in garsoniera