Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Oferim servicii de cazare in apartamente si garsoniere in Mamaia nord. Vile de inchiriat in regim hotelier pentru grupuri. O diversificata oferta de cazare gasiti in portfoliu nostru.

Rezervari sezon 2023

 

 

Receptia complexului va ofera asistenta la distanta prin telefon sau e-mail.Nu ezitati sa ne cereri toate informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita in ceea ce priveste tipul de apartament sau garsoniera dorit,dar si informatii despre imprejurimile clubului.

Daca intampinati dificultati va rugam completati formularul de mai jos. Completarea formularului reprezinta acceptul dumnevoastra ca adresa de e-mail sa fie stocata de receptie numai in scopul trimiterii de ofertelor de cazare de la Complex Corabia Piratilor si a partenerilor. In situatia in care nu va exprimati acordul si nu doriti ca adresa de e-mail sa fie stocata va rugam sa ne contactati telefonic pentru emiterea ofertelor la telefon 0722516243.

Anularea rezervarilor se efectueaza conform contractului afisat pe site. Achitarea facturilor de avans emise de receptie on-line sau trimiterea tichetelor de vacanta la receptie in urma ofertelor emise prin e-mail reprezinta acceptul dumnevoastra pentru sejurul solicitat si respectarea reciproca a contractului.

Contract turist sezon 2023 valabil pentru rezervarile la receptia complexului.

 

 

 

 

 


Modulul de rezervare on-line va fi activat la 1.03.2021. Nu este functional in perioada de early-booking.  AICI.