Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Rezervari sezon 2024

 

 

Receptia complexului va ofera asistenta la distanta prin telefon sau e-mail.Nu ezitati sa ne cereri toate informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita in ceea ce priveste tipul de apartament sau garsoniera dorit,dar si informatii despre imprejurimile clubului.

Daca intampinati dificultati va rugam completati formularul de mai jos. Completarea formularului reprezinta acceptul dumnevoastra ca adresa de e-mail sa fie stocata de receptie numai in scopul trimiterii de ofertelor de cazare de la Complex Corabia Piratilor si a partenerilor. In situatia in care nu va exprimati acordul si nu doriti ca adresa de e-mail sa fie stocata va rugam sa ne contactati telefonic pentru emiterea ofertelor la telefon 0722516243.

Anularea rezervarilor se efectueaza conform contractului afisat pe site. Achitarea facturilor de avans emise de receptie on-line sau trimiterea tichetelor de vacanta la receptie in urma ofertelor emise prin e-mail reprezinta acceptul dumnevoastra pentru sejurul solicitat si respectarea reciproca a contractului.

Contract turist sezon 2024 valabil pentru rezervarile la receptia complexului.

 

Calitatea serviciilor de cazare oferite in sezon 2021&2022 ne-au promovat la nivelul de super-gazda pe cel mai mare platoforma de inchiriere  apartamente/vile. Click pe acest text pentru a vizualia peste 200 de recenzii , majoritate de la clienti din afara tarii.

 

 

 


Modulul de rezervare on-line va fi activat la 1.03.2021. Nu este functional in perioada de early-booking.  AICI.