Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Apartament Familia 5-6 persoane

Apartamentele tip Familia sunt apartamente duplex cu 3 camere care pot gazdui o familie cu mai multi membrii sau 2 familii cu copii. Acest tip de apartamente este dotat cu canapele extensibile spatioase si oferta posibilitatea de a monta paturi suplimentare.

Structura apartamente duplex Familia( 90 mp):

– parter: living open-space cu chicineta, plita de gatit/aragaz , vesela completa pentru numarul de persoane platitoare, frigider cu congelator, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie si posibilitate grill. La parter apartamentul dispune de o canapea extenibila in living si un grup sanitar cu cabina dus. Incepand cu sezon 2020-covid nu dotam apartamentele cu lucrurile esentiale pentru gatit: sare, piper, ulei si vesela in care se gateste efectiv. Acestea sunt considerate lucruri personale si fiecare familie care doreste sa acorde timp bucatariei in concediu le procura.

– etaj: doua dormitoare -pat matrimonial/2 paturi twin unite, fiecare dormitor cu aer conditionat si balcon; al doilea grup sanitar cu cabina dus;  paturile suplimentare se confirma de receptie in oferta trimisa clientului.

 

Planuri apartamente, bucatarie si terasa:

Apartament-Familia-Parter

Parter

Apartament-Familia-Etaj-

Etaj

 

 

 

 

Informatii despre plaja si alte detalii pe care le consideram importante pentru un sejur placut!

 

 


Toti turistii din complex au acces gratuit catre plaja prin Camping S, acesta fiind cea mai scurt drum pana la nisip. Distanta este de 330 metri si se parcurge pe jos in maxim 5 minute. Este posibil ca la intrare in camping sa arati cheia de la spatiul de cazare rezervat, aceasta fiind dovada ca sunteti turisti complexului si aveti dreptul de a tranzita camping_ul pana la mare.

Plaja din fata complexului a fost largita si acest detaliu nu poate decat sa ne bucure: intrarea in apa este in continuare foarte lina, copii se pot balaci in apa fara nici un risc. Va recomandam sa va supravegheati in permaneta copii, infantii sa aiba in permanenta capul acoperit si de preferat sa nu inghita apa de mare atunci cand se joaca.

Plajile din fata complexului dispun de: toaleta, dusuri, baruri si multiple optiuni de a servi masa. Preturile pentru sezlonguri difera de la operator la operator. Puteti achiziona oferte pentru 3/5 zile la tariful de 25 lei/sezlong. Pretul maxim practicat in full-sezon fiind de 35 lei/zi/sezlong in lunile iulie-august.

Conform legislatiei in vigoare pe o distanta de 30 metri de la malul marii operatorii de plaji nu pot monta sezlonguri/umbrele acesta zona fiind destinata exclusiv turistilor. In acesta zona puteti sa faceti plaja folosind: cearceafuri/rogozini/saltele. Receptia complexului dispune de un numar limitat de sezlonguri care se ofera spre inchiriere turistilor- acesta avand roti si fiind foarte usor de transportat. Tariful este de 15 lei/zi si se rezerva anticipat. Daca doresti si alte informatii nu ezita sa ne contactezi si iti raspundem prompt!!

Amenajare plaja MAMAIA NORD-zona cluburilor

 

Facilitati

 • living
 • chicineta cu plita/aragaz
 • cuptor microunde, filtru cafea
 • vesela completa pentru 5/6 persoane
 • frigider si congelator
 • terasa proprie cu zona de servit masa
 • canapea extensibila/modulara living
 • 1 TV cablu / living
 • 2 dormitoare / 1 dormitor matrimonial
 • 2 grupuri sanitare dotate cu cabina dus
 • 2 aparate aer conditionat in dormitoare
 • 5/6 locuri in apartament
 • pat bebe la cerere
 • 2 locuri de parcare rezervate