Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Localizare

Masina

Cel mai scurt drum: Venind dinspre Autostrada A2, Bucuresti - Constanta, se urmareste indicatorul Mamaia pana cand se termina autostrada (la sens giratoriu oras Ovidiu se face stanga) si se urmeaza ruta: Ovidiu-Lumina-Navodari-Corabia Piratilor. Complexul este pe partea dreapta iar accesul este prin fata corabiei. Va recomandam sa folositi aceasta ruta in weekend-uri din iulie si august indiferent de ora. Drum recomandat: Venind dinspre Autostrada A2,Bucuresti-Constanta, se urmaresete indicatorul Constanta si se urmeaza ruta clasica Constanta-Mamaia - Mamaia Nord-Corabia Piratilor. Dupa ce ati traversat statiunea Mamaia , la 2 km complexul este pe partea stanga. Pentru transfer de la aeroportul Mihail Kogalniceanu va rugam sa ne contactati .

Tren

De la gara din Constanta exista linia 23 , care pleaca din fata garii si are statie exact in fata complexului. Pretul este de 4 ron , distanta 20 km , distanta care este efectuata in 25-30 minute in timpul sezonului. Program 06:00 am - 23:59 pm.

Autobuz

In fata complexului este o statie de autobuz care are ruta Navodari-Mamaia-Constanta gara. Aceasta ruta traverseaza toata statiunea Mamaia si orasul Constanta. Frecventa microbuzelor este de 10 min, costul unui bilet este de 4 ron si programul de functioanare este 06:00 am - 23:59 pm.