Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Apartament Confort 4 persoane

Cel mai des rezervat spatiu de cazare  pentru o familie,  formata  din  4 persoane.

 

Apartamentele tip Confort sunt apartamente duplex cu 3 camere  si se adreseaza unei familii formata din maxim 4 persoane. Copii infanti, 0-3 ani, se pot caza in acest tip de aparment fara costuri suplimentare. Apartamentele au urmatoarea structura:

 

 

parter: living, chicineta dotata cu plita de gatit cu doua ochiuri pe gaz, seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4 persoane, frigider, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie. La parter apartamentul dispune de o canapea in living si un grup sanitar.

etaj: doua dormitoare, fiecare cu aer conditionat si balcon, al doilea grup sanitar cu cabina dus.

 

Sunt disponibile 16 apartamente duplex cu 3 camere si terasa privata in complex. Fiecare apartament este decorat diferit si galeria foto prezinta imagini alese aleator din fiecare spatiu de cazare. Puteti solicita oricand la receptie informatii suplimentare despre dotarea acestora: tip de paturi, dimensiuni, suprafete sau orice alte detalii pe care le considerati importante pentru vacanta dvs. Ne plac provocarile si raspundem la fiecare solicitare cu promptitudine.

In imaginile alaturate cu un simplu click puteti vedea planurile desfasurate ale apartamentelor, parter si etaj:

 

Apartament-Confort---Parter

Parter

Apartament-Confort---Etaj

Etaj

 

FAQ: Intrebari frecvente ale turistilor despre acest tip de apartament:

Putem gati/prepara mancare in acest spatiu de cazare? Apartamentele duplex confort sunt dotate cu plita de gatit sau aragaz si se poate gati.

 

Care este dotarea chicinetei? In sezonul 2020, marea majoritate a familiilor ne-au solicitat sa retragem din dotarea chicinetei a veselei in care se gateste. Fiecare familie a preferat sa aduca propria vesela din motive de siguranta. Credem ca si in urmatoarele sezoane acesta tendinta se va mentine. La cererea dvs putem sa asiguram sau nu acest serviciu.  Va rugam mentionati in rezervare.

 

Care este distanta pana la plaja? Distanta pana la plaja este de 330 metri. 

 

Gasim supermarket-uri in zona si daca este necesar autoturism pentru a ajunge in complex? Zona Mamaia Nord este finalizata si in prezent gasim marea majoritate a supermarketurilor aproape de complex: Kaufland Mamaia – 750 metri, Mega Image – 500 metri, Profi-550 metri, Liddle- 2 km. Autoturismul nu este necesar pentru locatia noastra. Adresa complexului este: B-dul Mamaia Nord nr.30, zona Mamaia Nord. Transportul public are statie in fata complexului. 

Dorim sa inchiriem un apartament pentru 30-60 de zile. Care este tariful oferit? Acest gen de solicitari apare foarte des la receptia complexului si ofera clientilor avantajul unui tarif redus. In afara apartamentelor listate pe site_ul nostru avem o baza de date care contine apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, garsoniere. Toate aceste locatii se afla in zona Mamaia Nord si tariful difera in functie de numarul de persoane si distanta pana la plaja. Daca sunteti interesati de un astfel de sejur va rugam sa ne contactati.

 

Video Aqua Magic Mamaia

 

Facilitati

 • living
 • chicineta cu plita pe gaz
 • seturi complete vesela pentru 4-6 persoane
 • frigider si congelator
 • canapea extensibila/modulara living
 • 2 dormitoare /1 dormitor matrimonial
 • 2 aparate aer conditionat in dormitoare
 • terasa proprie cu zona pentru servit masa
 • 2 TV cablu
 • 2 grupuri sanitare cu cabina dus
 • 4-6 locuri in apartament
 • pat bebe la cerere
 • 2 locuri de parcare