Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Corabia Piratilor

Clubul de Vacanta “Corabia Piratilor”  dispune de o baza de date de 1750 familii din Romania si 225 din diaspore care viziteaza clubul nostru de vacanta! Cu acest lucru ne mandrim deoarece eforturile nostre de a fideliza clientela au avut mare succes pe parcursul anilor care au trecut. Dupa 12 ani de experienta aceste familii au devenit mai mult decat clientii nostri , adica prietenii nostri. Mare majoritate revin an de an in acelasi apartament care este casa lor de vacanta de la malul marii.

Marea majoritate a  familiilor care ne viziteaza sunt familii cu copii mici si mari care impreuna cu bunici, bone , rude , prieteni de familie petrec un concediu la mare care suntem convinsi ca este unul reusit din toate punctele de vedere. Clientii nostri din strainate sunt familiii de romani care sunt stabiliti in Europa, dar punctul de intalnire cu prietenii din Romania este clubul nostru de vacanta.

Fiind o locatie cu doar 120 locuri de cazare pana in prezent, ne cunoastem foarte bine fiecare client si an de an incercam sa ii surprindem in mod placut. Mentinem discountul de fidelitate pentru clientii din baza de date si avantajul de a opta pentru apartamente preferate in limita disponibilitatii.

Organizam tabere pentru copii care contine pachete complete de masa si trasee in Mamaia si zona Dobrogei, ateliere tematice, picutura pe scoici si o multitudine de servicii pentru aceste grupuri. Locatia noastra oferta multe avantaje in acest sezon, tot perimetrul fiind imprejmuit. In galeria foto de pe facebook gasiti imagini cu astfel de evenimente organizate: https://www.facebook.com/corabia.piratilor.5/

Toate spatiile de cazare din complex sunt clasificate, parintii avand garantia unui sejur la standarde de 3 stele. Click pentru certificate de clasificare.