Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Oferim servicii de cazare in apartamente si garsoniere in Mamaia nord. Vile de inchiriat in regim hotelier pentru grupuri. O diversificata oferta de cazare gasiti in portfoliu nostru.

Restaurant Mayflower

 

                                                                In sezonul 2020 restaurantul Mayflower ofera servicii de mic dejun si bar pentru clientii din complex.

Restaurantul “Mayflower” este primul restaurant construit si inaugurat din zona Mamaia Nord in anul 2003. Este un punct de atractie al zonei  datorita designului sau unic de pe litoral. In weekend-urile aglomerate din timpul sezonului estival conducerea restaurantului si personalul acorda prioritate la servire clientilor clubului de vacanta care au optat pentru serviciul demipensiune acestia putand opta pentru rezervarea unui mese de la inceputul sejurului intr-un anumit interval orar. Si in sezonul 2014 se ofera 10% discount pentru toti turistii clubului care au optat pentru serviciul demipensiune sau pensiune completa.

In Clubul de Vacanta Corabia Piratilor , serviciul de masa tip demipensiune se serveste in sistem fisa cont astfel: turistii nostri au posibilitatea sa serveasca masa de pranz si/sau masa de cina comandand din lista meniu a restaurantului nostru ceea ce doresc sa serveasca.  Specificul restaurantul nostru pescaresc si romanesc si diversitatea din lista meniu va asigura alegerea unui preparat potrivit gusturilor dumnvoastra pentru adulti dar si pentru copii. Pentru serviciul de demipensiune nu se impun ore fixe pentru servirea mesei si nici meniuri fixe. La cererea dumnevoastra putem creea meniuri cu diete speciale pentru persoane vegetariene. Tariful pentru serviciul de demipensiune este 29 ron pentru pranz si 22 ron pentru cina. Programul de functionare este 8.00 am – 23.00 pm, in perioada 14 iunie – 7 septembrie.

Galeria foto care este prezentata pe site este o selectie de poze de la cateva din evenimentele organizate de noi: petreceri cu diverse tematici , aniversari , onomastici. Exista posibilitatea inchirierii unei sali pentru evenimentele dumnevoastra si in timpul sezonului estival. Meniurile pentru mese festive incep de la 80 ron/persoana si includ serviciul de masa in sistem bufet suedez . Pentru variante de meniu va rugam sa ne contactati .

restaurant