Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Locuri de joaca&petreceri

 

Pentru securitatea copiilor d-voastra vă rugăm sa respectați urmatoarele reguli:

Pentru securitatea copiilor d-voastra vă rugăm sa respectați urmatoarele reguli:

 1. Utilizarea locului de joaca se va face respectand prevederile  regulamentului de utilizare a locului de joaca, pe care adultii care insotesc copii trebuie sa il citeasca si sa-l explice copiilor inaintea intrarii la joaca si sa se asigure ca acestia il respecta pe toata perioada cat se afla in incinta locului de joaca.

  a. Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca, le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii.

  b. Este interzis accesul in spatiul de joaca fara incaltaminte, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte. Iarba de pe terenul de sport poate sa provoace rani sau iritatii copiilor.

 2. Locul de joaca este supravegheat video, SC IVVI TRANSPORT SRL nu isi asuma nici-o responsabilitate pentru :

  a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii.

  b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori.

  c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc si motricitate ale copiilor;

  d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor intre ei .

  e) pentru neglijenta adultilor insotitori.

Fiecare persoana care insoteste copilul sau copii este obligata sa il / ii supravegheze pe toata durata cat acesta / acestia se afla in interiorul locului de joaca si in spatiile comune din complex.

4.Complex Corabia Piratilor nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate voi fi obligate sa paraseasca locul de joaca si restauranul imediat .
5.Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.
6. In timpul jocului la trambulina, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna deasupra bratelor/corpului si acestia nu au voie sa foloseasca telefonul sau alte obiecte in timpul jocului riscul de a se lovi fiind ridicat la acest joc.
7. Se interzice alunecarea cu capul inainte sau urcarea de jos in sus pe tobogan;
8. Se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc din spatiul de joaca.
9. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie.
10. Nu se admite urcarea jucariilor din perimetrul de joaca in modul/tobogan/trambulina.
11. Se interzice accesul in locul de joaca a copiilor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase, etc. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.
12. Este interzis accesul cu mancare si bautura in locul de joaca.
13. Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor.
14. Va rugam sa curatati mainile/ sa spalati mainele cu apa si sapun la intrare, la iesire si dupa folosirea toaletei.
15. Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul nostru de joaca, daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.
16. Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
17. Este interzis jocul cu apa de baut sau alte lichide.
18.Este interzisă utilizarea trambulinei de către mai multi copii în același timp, deoarece crește riscul de accidentare.
19. In perioadele aglomerate, sambata si duminica nu se accepta intrarea a 2 insotitori cu un singur copil;
20. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
21. Complex Corabia Piratilor isi rezerva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada de timp fara anuntare prealabila.
22.. Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti copii se vor juca in siguranta , si vor petrece in mod placut, civilizat si distractiv la noi.

 

La 5 minute de mers pe jos fata de complex se afla Complexul Scoica Land. V-am atasat un video cu locul de joaca unde copii pot sa diversifice atmosfera de vacanta.

Petrecere Corabia Piratilor
apartament de inchiriat Mamaia