Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Familia Nistor – Deva- membru din 2007

  Florea Paturca acum 3 luni pe google.com 5/5 O locație decentă,vile cochete cu chicineta si terasa.Un sejur perfect cu plaja aproape.Daca si anul viitor suntem in pandemia ,aici se asigura distantarea sociala chiar prin pozitionarea apartamentelor.Vom reveni cu incredere.Multumim proprietarilor . Tipul călătorieiPrieteni Locație5,0 Serviciu4,0 Camere5,0      

Fam Abelard – Munchen.

Uns gefiel neue Karpfen Sole. Essen Sie gut und billig hier. Eine erweiterte Urlaub die Mühe wert. Der Strand ist sehr nah. Das Personal ist freundlich.                

Fam Nicoleta Paraschivan- Iasi.

    Venim de 4 ani la corabie si stam langa restaurant la apartamentul 13.  Ospatarii sunt amabili. Revenim cu siguranta.                    

Fam Mitroi – Deva – Membru din 2010

Recomand vila Protocol , apartamentul 61, vis – a – vis de cele 2 piscine si langa locul de joaca pt copii. Suupppeeerrrrrrrr!!!!!                

Karl & Diana – Bucuresti

” Zona este foarte frumoasa. Plaja la fel. Noua ne a placut totul . Am venit sa ne simtim bine. Numai bine!                  

Familia Suciu – Baia Mare.

“La restaurant se asteapta cam mult, adica 30 minte cand este plin. Se poate si mai bine. Cazarea si plaja ne a placut.”                  

Familia Luminita Vlad- Familie cu copii mari.

                              “Cazarea a fost foarte buna. Ne-am simtit ca acasa. personaul a fost foarte amabil si intelegator. Masa a lasat insa un pic de dorit dar suntem optimisti. Se poate si mai bine :))”

Familia Negoita Dan si Lucia – MEMBRU DIN 2002.

Familia noastra vine la Corabia Piratilor de 10 ani. Nu era nimic in zona decat Corabia Piratilor. Pentru noi este a casa noastra de la mare. Noi avem numai cuvinte bune. Am recomandat tot timpul locatia.              

Draghici Bogdan- Bucuresti

Cele mai bune preturi din zona la cazare. In plus ai piscina , mic dejun, gratar si parcare gratis. Apartamentul nostru a fost ok. Am stat la Jamaica la ap 54 , langa piscina.