Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Piscina Corabia Piratilor

 

 

Clubul de vacanta dispune de 2 piscine in aer liber, de adulti si de copii, cu zona de plaja, 20 sezlonguri, umbrela, bar, masa de tenis unde puteti sa va relaxalati pe tot parcursul zilei.Piscinele sunt cu circuit inchis, numai oaspetii clubului nostru au accesul gratuit.Piscina pentru adulti are adancimea de 1.5 m iar piscina pentru copii de 0.75 m. Calitatea apei din piscina este reglata printr-un sistem automatizat de control. In filmare cu drona care apare pe youtube puteti sa vedeti pozitia piscinelor din complex si puteti sa va alegeti daca rezervati din timp un spatiu de cazare care are terasa dispusa spre piscina.

Click pe text pentru video.

Regulament piscina corabia Piratilor

 

 1. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani neinsoite. Toti copii cu varstele intre 0-17.99 ani trebuie insotite de minim 1 adult.
 2. Este interzis accesul la piscină al persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.
 3. Este interzis accesul în piscină al persoanelor cu plăgi deschise, afecțiuni contagioase ale pielii sau boli transmisibile. Afecțiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, exonerează Complexul Corabia Piratilor de orice responsabilitate.
 4. Accesul  în piscină se va face după efectuarea unui duș.
 5. Intrarea în piscină se face exclusiv în costum de baie.
 6. Nu este permis accesul cu animale de companie.
 7. Este interzis in bazin: fumatul, consumul băuturilor alcoolice și al alimentelor de orice fel (inclusiv guma de mestecat) în bazin sau în jurul bazinului.
 8. Sunt interzise alergările și jocurile imprudente pe marginea bazinului, precum și împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive. Este interzis săritul în piscină!
 9. Este interzisă folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și un comportament care să  afecteze  confortul și integritatea fizică a clienților și a personalului piscinei.
 10. Se interzice cu desăvârșire să se urineze în apă piscinei! Este interzisă și eliberarea altor secreții.
 11. Este obligatorie păstrarea curățeniei și respectarea normelor igienico-sanitare.
 12. Nu răspundem de lucrurile personale/obiectele de valoare lăsate în vestiar cât și de cele uitate sau pierdute.
 13. Nerespectarea obligațiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente și sancțiuni, după cum urmează:
 • la încălcarea regulilor de igienă prevăzute, clientul va fi avertizat verbal urmând ca încălcarea repetată a regulilor să conducă la evacuarea clientului din premisele piscinei și interzicerea dreptului de acces;
 • sancțiunile de mai sus se aplică și pentru nerespectarea ordinii și curățeniei în incinta;
 • la producerea de pagube sau exploatarea defectuoasă a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral pagubă produsă.
 1. Refuzul de a suportă pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție, atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.
 2. Managerul complexului nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către clienți și nu va acordă despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.
 3. Orice litigiu sau neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluționate în instanță.