Cazare apartamente si garsoniere Mamaia Nord

Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Pescuit&Activitati

Vii la mare fara sa faci o plimbare cu barca? Este ca si cum ai veni la Mamaia fara sa faci baie in mare.  Nu rata ocazia sa iti aduci aminte tot anul de o plimbare cu velierul si o sa ai ce povesti. Impreuna cu familia , copii , prietenii , bunicii si cu ceva rece de baut ( maxim 5 persoane adulte sunt acceptate bord + skipperul-conducatorul ) puteti sa “ascultati” cum se deplaseaza o ambarcatiune in apa fara nici un fel de zgomot de la motor, adica cu vele. Putin reticienti la inceput toti oaspetii velierulul “ROCKY” s-au urcat timid la bord si s-au intors cu zambetul pe buze. Si daca te hotaresti” sa te imbarci macar o data in viata”  nu uita aparatele foto pentru ca ai la dispozitie doar o ora  pentru a fotografia din toate pozitiile atractiile Lacului Mamaia care nu sunt deloc putine. Daca ai chef de o cafea sau racoritoarele s-au incalzit intre timp  poti merge la insula Ovidiu sa iti incarci bateriile.

Pentru turistii cazati in Clubul de Vacanta “Corabia Piratilor” sezonul 2014 vine cu cea mai avantajoasa oferta de agrement de pe litoral:
Plimbare cu VELIERUL ROCKY pe lacul Mamaia , capacitate 5+1 persoane adulte,  timp de 60 min la tariful de 100 ron pentru 5 persoane.Plecarile au loc din incinta complexului cu o programare in prealabil.

Pentru turistii care nu sunt cazati in complexul “Corabia Piratilor” pretul pentru agrement nu se mentine. De asemenea pontoanele si locurile de pescuit din incinta complexului sunt numai pentru clientii clubului si se ofera in mod gratuit.

Va multumim pentru intelegere.