Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Cazare apartamente mamaia nord

Map Icon

  • apartamente de inchiriat mamaia nord:
  • 0720.905555 ; 0341.404030 ; 0720905563
  • rezervari@corabia-piratilor.ro

Corabia Piratilor

Clubul de Vacanta “Corabia Piratilor”  dispune de o baza de date de 150 familii din Romania si 20 din strainatate care viziteaza clubul aproape in fiecare sezon estival! Cu acest lucru ne mandrim deoarece eforturile nostre de a fideliza clientela au avut mare succes pe parcursul anilor care au trecut. Dupa 10 ani de experienta aceste familii au devenit mai mult decat clientii nostri , adica prietenii nostri. Mare majoritate revin an de an in acelasi apartament care pentru o perioada de minim 6 nopti este casa lor de la malul marii.

Marea majoritate a  familiilor care ne viziteaza sunt familii cu copii mici si mari care impreuna cu bunici, bone , rude , prieteni de familie petrec un concediu la mare care suntem convinsi ca este unul reusit din toate punctele de vedere. Clientii nostri din strainate sunt familiii de romani care sunt stabiliti in Europa, dar punctul de intalnire cu prietenii din Romania este clubul nostru de vacanta.

Fiind o locatie cu doar 120 locuri de cazare pana in prezent, ne cunoastem foarte bine fiecare client si an de an incercam sa ii surprindem in mod placut. Se mentine discountul de 20% pentru membrii clubului de vacanta si in sezonul 2014,pentru un sejur de minim 6 nopti si avantajul de a opta pentru apartamente preferate in limita disponibilitatii.

Pentru clientii romani care lucreaza in sistem bugetar la companii precum : TransGaz, TransElectrica, SindGaz  iar decontarea sejurului se obtine printr-un vouncher de la agentiile de turism agreate sunt rugate sa ne contacteze pentru a facilita rezervarea apartamentului si decontactarea direct cu agentia de turism.