Contact

B-dul Mamaia Nord Nr.30, Mamaia Nord

Cazare apartamente mamaia nord

Map Icon

  • apartamente de inchiriat mamaia nord:
  • 0720.905555 ; 0341.404030 ; 0720905563
  • rezervari@corabia-piratilor.ro

Rezervari sezon 2019

 

 

Receptia complexului va ofera asistenta la distanta prin telefon sau e-mail.Nu ezitati sa ne cereri toate informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita in ceea ce priveste tipul de apartament sau garsoniera dorit,dar si informatii despre imprejurimile clubului.

Raspundem in maxim 12 ore la toate solicitarile primite la adresa: rezervari@corabia-piratilor.ro. Apar situatii cand solicitarile ajung cu intarziere la noi.

Daca intampinati dificultati va rugam completati formularul de mai jos. Completarea formularului reprezinta acceptul dumnevoastra ca adresa de e-mail sa fie stocata de receptie numai in scopul trimiterii de ofertelor de cazare de la Complex Corabia Piratilor si a partenerilor. In situatia in care nu va exprimati acordul si nu doriti ca adresa de e-mail sa fie stocata va rugam sa ne contactati telefonic pentru emiterea ofertelor la telefon 0722516243.

Modulul de rezervare on-line va fi activat la 1.05.2019. Nu este functional in perioada de early-booking.  AICI.

 

 

REGULAMENT INTERN CORABIA PIRATILOR:

Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).

Servirea meselor in restaurantul MAYFLOWER se face intre anumite ore: mic dejun 08:00-10:00, dejun 12:30- 15:00 iar cina intre orele 19:00-21:30.

Micul dejun este inclus in tariful de cazare si se serveste in regim bufet suedez in perioada 1 iulie-31 august Regimul de servire masa,pranz sau cina,este in sistemul FISA CONT iar preturile sunt:
-29 RON pranzul/persoana
-22 RON cina/persoana

Se poate opta pentru meniul a la carte al restaurantului,caz in care beneficiaza de 10 % discount fata de preturile din menu,sau pot alege din meniurile fixe zilnice dedicate celor ce opteaza pentru pachetul turistic cu masa inclusa.

Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor CORABIA PIRATILOR.
Este interzisa folosirea prosoapelor din camera pe plaja sau la piscina hotelului.
Este interzisa montarea de plite electrice sau alti consumatori fara aprobarea managerului.
Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
Orice persoana cu varsta peste 14 ani este considerata adult.
Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea apartamentelor se face in functie de disponibilitatea din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit apartament sau vila.
Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
Complexul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.

Pentru model de contract dati click aici.